Cookies

Cookie og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger fashionation.dk indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Ønsker du ikke, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor er der uddybet og forklaret, hvilke informationer der indsamles på fashionation.dk, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

 

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: slette eller blokere cookies.

 

Hvis du vælger at slette eller helt blokere cookies, vil annoncer ikke kunne målrettes dig og du vil opleve en mindre grad af relevans af de viste annoncer og de vil endvidere kunne optræde hyppigere. Desuden vil du højst sandsynligt opleve, at websitet ikke fungerer optimalt og der kan være indhold du herved ikke kan få adgang til.

 

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

•https://google.com

•https://facebook.com

•https://shopify.com

•https://sleeknote.com

•https://clerk.io

 

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter fashionation.dk indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, registrerer dig som bruger eller abonnent, deltager i konkurrencer eller undersøgelser og ellers ved øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

 

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

 

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Hos Fashionation tager vi fortrolighed og hele databehandlingen meget seriøst og derfor har vi iværksat interne arbejdsgange, der er med til at sikre, at vi værner om vores kunders privatliv. Når du handler hos Fashionation accepterer du, at vi har mulighed for at benytte dine persondata i forbindelse med din ordre. Det betyder, at alle ansatte hos Fashionation har adgang til at se dit navn, telefon nr og mail adresse. Dette benyttes fx hvis vi skal slå din ordre op eller hvis du har spørgsmål til din ordre og vi derfor skal ind i den. Derudover står dine oplysninger på din faktura, som benyttes på vores lager til at plukke varene.

Såfremt du har indtastet din mail adresse eller dit telefon nr. accepterer du, at du kan blive kontaktet over nyhedsmail eller sms. Du kan altid kontakte Fashionation på kontakt@fashionation.dk for at få slettet dine data.

Når du benytter vores hjemmeside accepterer du vores persondatapolitik samt brugen af Cookies.

Den dataansvarlige hos Fashionation er Christina Thulstrup Nielsen. Du kan altid kontakte Christina på kontakt@fashionation.dk.

 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. GLS er f.eks en af de tredjeparter vi benytter i forbindelse med din ordre. Dette er for at du kan spore din ordre, når den forlader Fashionation.

Videregivelse af personoplysninger som navn og email m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Indsigt og klager

De personoplysninger vi har om dig og behandler er du altid velkommen til at få oplyst. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at disse oplysninger anvendes. Samtykket du har givet os, om at der bliver behandlet oplysninger om dig, kan du også tilbagekalde. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@fashionation.dk. Du har endvidere mulighed for at klage over vores databehandling og derved behandling af dine personoplysninger ved at henvende dig til Datatilsynet.

 

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Fashionation

CVR: 41341874

Kummerhøjvej 7

9520 Skørping

Telefon: +45 31232399

Email: kontakt@fashionation.dk

 

Ovenstående er opdateret 11/5.-2020